Bend www.rainofsoul.com

Bend

“Om du vill ha något du aldrig har haft förut, måste du vara villig att göra något du aldrig har gjort förut”.

– Phil Heath

Köp Bend
Buy now Soul, Core, Soul red, Bend

Vi förtjänar alla att känna oss yngre, att kunna röra oss som tidigare: smärtfri, smidig, på topp. Tyvärr kan ålder, kost, genetik och miljön orsaka en minskning av vår kropps funktionalitet. Detta leder till smärta, svullnad och svaghet. Den kraftfulla tillsatsen av näringsämnen från fröna i Bend-produkten ger näring åt kroppen och lederna och skapar på så sätt starka friska leder, stödjer broskbildningar, minskar inflammation och starkare ben.

Vi börjar med frön, så naturen börjar. Det är så livet går vidare. Varje frö innehåller samma mängd antioxidanter som 8-10 portioner frukt och grönsaker. Föreställ dig vad mer det innehåller.

Rain International är mycket säker på kvaliteten och värdet på sina produkter och ger därför en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du köper någon av dessa produkter. Prova våra produkter idag och njut av ett hälsosammare och bättre liv. Läsa här mer om money-back policy.

Bend är en vegansk produkt, GMO-fri och glutenfri. Erhålls genom att kallpressa fröna för att bevara de känsliga näringsämnena som finns i fröna. Detta gör produkter av bättre kvalitet, starkare, renare och mer biotillgängliga. Ingredienserna i Rain har aldrig modifierats eller ändrats. Inga skadliga bekämpningsmedel eller andra processer som påverkar naturen används. På så sätt är vi säkra på att bara få i oss hälsosamma ingredienser.

Glukosaminsulfat – en naturlig förening som stöder bildandet av brosk, upprätthåller ledhälsa.

Linfrö innehåller fettsyror och en stark antioxidantprofil som ger din kropp det den behöver för att bibehålla friska leder och lindra mindre muskelsmärtor.

Svartkumminfröolja är känd för sina hälsosamma egenskaper såväl som sin rika antioxidantprofil, svartkumminfröolja är en av de kraftfulla huvudingredienserna i Bend-produkter.

Curcumin är en gammal växt som har studerats grundligt inom modern vetenskap för sina hälsosamma egenskaper. Det samarbetar med din kropp för att upprätthålla friska leder.

Även om det inte är allmänt känt, levagen kliniskt bevisats stödja hälsosamma kroppsfunktioner. Det har blivit ett varumärke för ett antal ingredienser i många hälsovårdsföretags produkter.

Hur hjälper Bend oss och vår kropp?

  • Stödjer friska leder
  • Stödjer hälsosam broskbildning
  • Stödjer sund gensignalering
  • Bidrar till att upprätthålla normala skelett
  • Stark antioxidantegenskaper

BEND

Fräsch kropp, starkt immunförsvar, god mental hälsa och hög energinivå i kroppen är de dimensioner som är nödvändiga för oss alla. Eftersom hälsan börjar från magen har Rain hittat den perfekta kombinationen av hälsosamma ekologiska frön som gör att vår kropp får precis vad den behöver. När kroppen får de ämnen den behöver, regenererar den och återställer sig själv.
Buy now Soul, Core, Soul red, Bend