Bryt - www.rainofsoul.com

Bryt

Hjärnan är ett underbart organ. Den börjar fungera i samma ögonblick som du går upp på morgonen och slutar inte förrän du kommer in på kontoret”.

– Robert Frost

Rain Bryt
Buy now Soul, Core, Soul red, Bend

Bryt är speciellt framtagen för att ge din hjärna de näringsämnen den behöver för att fungera på topp. Rains egenutvecklade blandning av helt naturliga ingredienser arbetar synergistiskt för att förbättra kognition, förbättra minnet, öka kreativt tänkande och öka neuronaktivitet. Det är hjärnmat som är fröbaserat, vilket gör det bättre.

Bryt är mat för din hjärna.

Rain International är mycket säker på kvaliteten och värdet på sina produkter och ger därför en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du köper någon av dessa produkter. Prova våra produkter idag och njut av ett hälsosammare och bättre liv. Läs mer om pengarna-tillbaka policy här.

Betrakta Bryt som den mest kraftfulla hjärnmaten du någonsin har upplevt. Alldeles för många individer försummar denna viktiga del av sin kost, så vi har gjort det enkelt. Varje ingrediens handplockades specifikt av vår vetenskapliga rådgivande nämnd för att ge din hjärna de näringsämnen den behöver för att fungera på högsta nivå. Varje kapsel fungerar som en kraftfull bränslecell som överladdar alla dina sinnesförmågor.

Vi försöker äta bra för våra kroppar, men tänker vi någonsin på att äta för vår hjärna? Brain food är inte bara en catchy linje, det är en riktig sak. När vi formulerade Bryt tittade vi på vetenskapligt stödda ingredienser som verkligen fungerar för att mata hjärnan och öka dess funktioner. Vår kombination av hälsosamma fetter, aminosyror och fröbaserade näringsämnen kombineras för att hjälpa din hjärna att tänka, minnas och skapa bättre än någonsin tidigare.

Lion’s Mane tros också hjälpa till med Alzheimers, demens, ångesthantering och stressnivåer.

Denna kraftfulla Lion’s Mane- svamp har vetenskapligt bevisats öka neurologisk aktivitet i de kognitiva delarna av hjärnan. Det stöder hälsosamt återkallande, ökad kreativitet och förbättrad kognitiv förmåga.

Pure - www.rainofsoul.com

Vattenmelonfröolja ger antioxidantegenskaper, speciellt för att hjälpa din mags celler att bekämpa oxidation. Kombinera det med dess fiberrika egenskaper och fettsyraprofil och denna olja är ett perfekt tillskott till pures ingrediensdäck.

Chiafrön , packad med hälsosamma fetter och aminosyror, ger chiafrön bränsle och näring till hjärnan för att öka den kognitiva förmågan och den allmänna återkallelsen.

L-theanin är en essentiell aminosyra vars förmåga att aktivera nyckelhormoner i hjärnan är avgörande för att bryta. Det producerar inte bara naturlig energi, utan har förmågan att lugna ångest och öka endorfiner.

Hur hjälper BRYT din hjärna?

  • Ökar kognitionen
  • Ökar minnet
  • Ökar neuronaktivitet
  • Ökar kreativiteten
  • Ger naturlig energi
  • Bekämpar degenerativa hjärnsjukdomar
  • Ökar minnet och minnet

BRYT

BRYT är speciellt framtagen för att ge din hjärna de näringsämnen den behöver för att fungera på topp. 

Buy now Soul, Core, Soul red, Bend