Core www.rainofsoul.com

Core

Om du gör som du alltid har gjort, kommer du att få vad du alltid har fått”.

– Tony Robbins

Rain Core
Buy now Soul, Core, Soul red, Bend

Förnya din kraft, ladda batterierna och skydda dig själv. Core är en produkt som består av en kombination av frön som arbetar tillsammans för att hjälpa till att reglera homeostas och balans, samt för att ta bort skadliga ämnen från kroppen. Konceptet är enkelt. Näringsrika fröegenskaper kombinerade till unika produkter designade för att säkerställa maximal hälsa och stödja läkning.

Core innehåller svarta spiskumminfrön, grönkål, maskros, platan, spirulina, vetegräs, klorofyll och aloe vera.

Rain International är mycket säker på kvaliteten och värdet på sina produkter och ger därför en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du köper någon av dessa produkter. Prova våra produkter idag och njut av ett hälsosammare och bättre liv. Läs mer om pengarna-tillbaka policy här.

Core – innehåll:

Analys av immunsystemstöd har visat att Core minskar IL-1b, en nyckelbiomarkör för immunsvaret. Faktum är att säkra koncentrationer av Core-produkter kan minska IL-1b-produktionen med upp till 67%. Antioxidanter är kända för att stödja immunsystemets funktion, med skydd mot singlettsyre är extremt viktigt eftersom det finns en stark koppling mellan singletsyre och IL-1b-produktion.

Svart kummin innehåller mer än 100 kemiska föreningar. Många studier som har handlat om frön har visat att det innehåller föreningar som hjälper till att övervinna hälsosvårigheter.

Mjölktistel är ett av de starkaste medlen i världen för leveravgiftning. Den aktiva antioxidantföreningen från sycamore är en flavonoid som kallas silymarin. Denna antioxidant anses vara en av de starkaste avgiftnings- och leverskyddsmedlen. Tranbärsfröolja innehåller höga halter av fleromättade och enkelomättade fettsyror, fosfolipider, fytosteroler och stora mängder antioxidanter som ger en rad hälsofördelar.

Grönkål är känt som en inhemsk superfood och innehåller stora mängder svavel och kostfiber. Svavel hjälper till med matsmältning och absorption av fetter och reglerar blodsockernivån. Chlorella består av nästan 60 procent protein med samma kvalitet.

Spirulina kan hjälpa till att förbättra hjärnans funktion, öka antalet vita blodkroppar, stimulera antikroppar, förbättra leverhälsa etc. På grund av koncentrationen av vitaminer och mineraler kan det hjälpa mot bristen på nästan alla näringsämnen.

Vetegräs består av unga skott av vete innan ett korn dyker upp på stjälkarna. Vetegräs är ett superlivsmedel eftersom det innehåller höga koncentrationer av klorofyll, vitaminer, mineraler och enzymer.

Maskrosrot , stjälk och blad är kraftfulla medel för att upprätthålla fysisk hälsa, från att förbättra leverfunktionen till att behandla en mängd olika hudåkommor. Aloe vera kan hjälpa till att lugna matsmältnings- och/eller tarmsystemet.

Klorofyllin används för att hjälpa till att avlägsna olika gifter genom levern och är en nyckelförening för att förbättra funktionen hos grundläggande avgiftningsvägar.

Aloe vera kan hjälpa till att lugna matsmältnings- och/eller tarmsystemet. Aloe vera är allmänt känd som en aktuell gel som används för att behandla solbränna. Lovande nog kan det också ge andra hälsofördelar, till stor del på grund av dess antioxidantegenskaper.

Hur hjälper Core oss och vår kropp?

  • Håller blodsockernivåerna inom normala nivåer
  • Uppmuntrar viktminskning
  • Det ger de flesta vitaminer och mineraler som behövs dagligen
  • En kraftfull antioxidant
  • Bevarar hudens hälsa
  • Det lugnar matsmältningssystemet
  • Tar bort skadliga ämnen från kroppen
  • Det har antiinflammatorisk verkan
  • Ökar upptaget av vitaminer, mineraler och fibrer

CORE

Tack vare den rika sammansättningen av frön, såsom frön av platan, grönkål, klorofyll, svart spiskummin, spirulina, chlorella, maskros, aloe vera, tranbär och vetegräs, hjälper CORE till att rena vår kropp från olika skadliga ämnen som ackumuleras i fettvävnaden och blod och med tiden påverkar de hormonernas arbete, saktar ner ämnesomsättningen och leder till utvecklingen av metabolt syndrom – viktökning, utveckling av hjärt-kärlsjukdomar och diabetes.Begreppet avgiftning eller detox av organismen syftar på att rena organismen från gifter, skadliga ämnen som vi dagligen utsätts för genom mat, vatten, luft, miljö, rengöringsmedel och kosmetika.Målet med avgiftning är att återställa kroppen till ett tillstånd av homeostas och balans, rena organen från gifter och fria radikaler, och intag av hälsosamma näringsämnen i första hand antioxidanter som vitamin A, C och E, selen, lykopen, lutein och zeaxantin, och därmed förbättra hälsan och lindra hälsoproblem.
Buy now Soul, Core, Soul red, Bend