Soul

“The doctors of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition”.

– Thomas Edison

Rain Soul
Buy now Soul, Core, Soul red, Bend

Vårt sätt att leva, dålig kost, exponering för ökade miljöföroreningar och kemikalier samt bristande fysisk aktivitet har bidragit till att vi idag har ett ökande antal olika sjukdomar som vi inte har mött tidigare. Vår kropp utsätts dagligen för ansamling av fria radikaler, giftiga ämnen, och skapandet och initieringen av olika patologiska processer som över tid kan leda till stora konsekvenser.

Det är av dessa skäl som Soul skapades, en produkt som representerar en stark infusion av näringsrika frön som också är medicinska, så man kan säga att de också har en terapeutisk effekt.

Rain International är mycket säker på kvaliteten och värdet på sina produkter och ger därför en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du köper någon av dessa produkter. Prova våra produkter idag och njut av ett hälsosammare och bättre liv. Läs mer om pengarna-tillbaka policy här.

Soul – innehåll

Soul innehåller en kombination av svarta kumminfrön, svarta hallon, Chardonnay druvfrön och D-ribos. Soul är också ett tillskott som kan användas som kosttillskott på grund av den rikliga närvaron av essentiella fettsyror och näringsämnen. Soul’s blandning av Chardonnay druvkärnor, svart hallon, svart spiskummin och D-ribos ger en synergistisk effekt och ökar fördelarna med varje ingrediens.

Black Cumin

Många studier som har handlat om svart spiskummin har visat att ingredienserna i dess frön hjälper till att övervinna hälsoproblem. Svart spiskummin innehåller mer än 100 kemiska föreningar. Förutom kristallin nigelon, som anses vara den primära aktiva ingrediensen, innehåller svarta spiskummin tymokinon, betasitosterol, myristinsyra, palmitinsyra, palmitolsyra, stearinsyra, oljesyra, linolsyra, linolsyra, arakidonsyra B1, vitamin B2, vitamin B3, folsyra, kalcium, järn, koppar, zink och fosfor.

Svarta hallonfrö innehåller fytonäringsämnena ellagitannin och antocyanin, kraftfulla antioxidanter som förbättrar många kroppsfunktioner och den allmänna hälsan. Hallon är en av de 10 mest kraftfulla antioxidanterna i frukt- och grönsakskategorin. Antioxidanter hittar och tar bort fria radikaler som skadar celler. Fria radikaler kan finnas naturligt i kroppen eller bildas under påverkan av exponering för miljöföroreningar. Även om ellagitanniner finns i de flesta bär, innehåller hallon de högsta nivåerna av dessa fytonäringsämnen. Svarta hallonfrö är en rik källa till fleromättade omega-3-fettsyror. Studier har visat att svarta hallonfröolja förbättrar kroppsfunktionerna.

Chardonnay druvkärnor innehåller högre mängder polyfenoler som resveratrol och unika oligomera proantocyanidin (OPC) komplex. Den starkaste formen finns i druvkärnor då den innehåller 95 % OPC, vilket är mer än något annat antioxidantextrakt. Proantocyanidiner har visat sig förbättra hjärnans hälsa och kognitiva funktioner eftersom de neutraliserar fria radikaler och skyddar kollagen. Proantocyanidiner har visat sig vara effektiva för att neutralisera de mest skadliga hydroxylradikaler såväl som lipidperoxider. Proantocyanidiner har visat sig markant bromsa lipidperoxidation och effektivt kelera järnjoner. Chardonnay druvkärnor har en stark antiinflammatorisk effekt, bidrar till optimal kroppsvikt och stärker huden.

D-ribos är ett femkantigt socker som finns i varje cell i människokroppen, som tillsammans med syre och adenosintrifosfat ger energi till cellerna. Ribos finns också i ribonukleinsyra, som är en av de viktigaste överföringarna av information i levande organismer. Oxidativ stress mäts genom graden av skada som orsakas av fria radikaler på celler. Lyckligtvis hanterar vår kropp detta problem dagligen. Men om fria radikaler i kroppen ökar över genomsnittet på grund av träning, daglig stress, överdriven rökning, överdrivet intag av mättat fett, försvagat immunförsvar, åldrande med mera, blir kroppen utmattad och mindre effektiv i att producera D-ribos som ger energi till celler. För att återuppbygga det cellulära energisystemet måste D-ribos ersättas.

Hur hjälper Soul oss och vår kropp?

 • Antiinflammatorisk – minskar inflammation
 • Antioxidant – förhindrar uppkomsten av oxidativ stress genom att neutralisera fria radikaler i celler
 • Anticancer – förhindrar mutationsförändringar i celler, minskar risken för patologisk process och DNA-skada
 • Det saktar ner cellernas åldrandeprocess
 • Stimulerar klarhet i sinnet och koncentration
 • Stöder immunförsvarets funktion
 • Det ökar kroppens energi och livskvalitet
 • Det arbetar för att bevara det kardiovaskulära systemet genom omega 3, 6 och 9 fettsyror
 • Ökar uthålligheten och minskar muskelvärk efter träning
 • Accelererar regenerativa processer i kroppen
 • Stärker huden

SOUL

SOUL har gått genom en kallpressningsprocess som separerar fröfibrer från lipider och komplex av antioxidanter, essentiella fettsyror, fosfolipider, smälta mineraler och fytosteroider. 
Även fröfibrer innehåller vattenlösliga antioxidantföreningar. 
När naturliga föreningar från frön bearbetas genom kallpressning skapas en stark koncentration av naturliga ingredienser fulla av energi. 
Ingredienser som dessa hjälper dem som konsumerar Soul att känna sig starkare och friskare, medvetna om att de tar in den renaste formen av energi. 
Till skillnad från aggressiva kemikalier eller höga temperaturer skadar kallpressning inte näringsämnena i fröna.
Buy now Soul, Core, Soul red, Bend